Termeni si conditii
 
Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:
- Legea comertului electronic - 365/2002
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Legea 677 / 2001privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 
Drepturile de proprietate intelectuala (Copyright)
 
Intregul continut al site-ului www. canapelesifotolii.ro, incluzand, texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Adis Company S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a S.C.Adis Company S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Adis Company S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul acestui site NU poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.
 
Returnarea produselor
 
Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Doar persoanele fizice pot beneficia de renuntarea la cumparare. Conditia este ca produsele sa fie returnate prin aceeasi modalitate de transport si sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 15 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii prin mandat postal sau transfer bancar (trebuie sa furnizati detalii). Cheltuielile de returnare (inclusiv cele pentru returnarea banilor) vor fi suportate de catre client. Atentie: nu primim colete cu ramburs. S.C. Adis Company S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in istoricul comenzilor livrari neridicate.
 
Produse
 
Fotografiile produselor prezentate pe site-ul www.canapelesifotolii.ro sunt cu titlu informativ. Anumite produsele livrate pot prezenta usoare diferente fata de cele prezentate in fotografii, datorita nuantelor de culori si combinatiilor acestora. Solicitati detalii in momentul confirmarii comenzii. Daca produsele achizitionate de la noi nu corespund asteptarilor Dumneavoastra, va rugam sa le returnati in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestora,(in cazul in care nu este vorba de produse personaliate conform cerintelor Dvs.) facand in prealabil o instiintare prin email la adresa adina@canapelesifotolii.ro. Peste termenul de returnare de 10 zile lucratoare, consideram ca produsul a fost acceptat.