Cum comand?

Pentru a putea cumpăra produse de pe acest site trebuie să urmaţi câteva etape simple, descrise mai jos:

1. Alegerea produselor

Alegeţi produsul care va place navigând printre categoriile existente în meniul din partea de sus. Când aţi găsit produsul care vă interesează, selectaţi cantitatea dorită apoi daţi click pe butonul "Cumpără".
 
2. Coşul de cumpărături
După adăugarea produselor în coş, veţi fi direcţionat automat în pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea să actualizaţi cantitatea, să adaugaţi noi produse sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse în cos, reveniţi in magazin accesând butonul "Continuă".
 
Pentru a vizualiza valoarea finală a comenzii incluzând taxele de transport, completaţi metoda de plată (ramburs, ordin de plată) si modalitatea de transport (livrarea prin firma de curierat sau preluare personala) apoi apasaţi butonul "Finalizează". 

3. Informaţii de plată
Modalitatea de plată Ramburs (plata la ridicarea coletului).
Modalitatea de plată cu OP sau transfer bancar (plata se va face în baza facturii proforme pe care o veti primi dupa confirmarea telefonică a comenzii).

4. Ȋnregistrare/Autentificare
După finalizarea comenzii veţi fi redirecţionat automat în meniul de Autentificare.
După alegerea modalităţii de cumpărare (ca vizitator neînregistrat sau prin înregistrare), apăsaţi butonul “Continuă”.
Daca sunteţi deja înregistrat, accesati meniul "Autentificare".

5. Informaţii facturare şi finalizarea comenzii
După completarea datelor de facturare si de livrare, apăsaţi butonul “Trimite”. Ȋn scurt timp veti primi automat un mesaj de confirmare a comenzii în adresa Dumneavoastră de email.  

6. Confirmare
Pentru stabilirea ultimelor detalii legate de livrare veţi fi contactat telefonic de un operator.